anne wassens wint laatste vlucht vechtvogels

De postduiven van PV De Vechtvogels vlogen zaterdag 15 september hun laatste vlucht van het seizoen. De vlucht ging vanuit het Belgische Sint Truiden over een afstand van 204 kilometer.

De 219 duiven van de negen liefhebbers werden om 9.00 uur gelost. Onder bewolkte weersomstandigheden en een westenwind vlogen de duiven naar huis. Anne Wassens klokte om 11.18 uur de eerste duif met een snelheid van bijna 87 kilometer per uur. Tevens behaalde hij plaats 2 en 4, Gerrit Meijer plaats 3, 5, 6, 7 en 9, Luc Klumper 8, combinatie Maarten en Harrie Koggel 10, Jan en Marc Pannen 24, Nico Klumper 29, Hennie en Arjan Kin 30, Marc Geissler 31 en Gait-Willem en Jan-Willem keizer 37.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.