Home / archiefcentraal / alle gewonden busongeval weer thuis

alle gewonden busongeval weer thuis

Alle negen personen die vrijdagmiddag 21 september zijn overgebracht naar het ziekenhuis na het busongeval in Rouveen konden dezelfde dag nog naar huis. De verwondingen bleven beperkt toch pijn in nek en rug, kneuzingen en open wonden. De gewonden waren, met uitzondering van de 44-jarige buschauffeur uit Zwolle, allemaal scholieren. Zij varieerden in leeftijd van 12 tot en met 20 jaar en waren afkomstig uit Staphorst, Meppel, Zuidwolde en De Wijk.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.