Home / archiefcentraal / zomeravondconcert bij kruidenhoeve

zomeravondconcert bij kruidenhoeve

In het buitengebied van het Overijsselse Balkbrug, op een mooie plek in het idyllische Reestdal, staat de Saksische, rietgedekte boerderij van Willem en Anneke Smits, omringd door mooie kruiden- en siertuinen.

In deze mooie entourage zal op zaterdagavond 25 augustus wederom het traditionele zomeravondconcert plaatsvinden in de Tuinen van De Kruidenhoeve in Balkbrug.

Net als andere jaren zullen Luko Hans, piano, en Eliene Schuinder, fluit, een bijzonder openluchtconcert geven. Licht klassieke muziek zal worden afgewisseld met jazz en filmmuziek. Luko Hans, die ook solo zal optreden, is muzikaal leider van Vakk Hardenberg (voorheen Avereester Kunstkring) en enkele popkoren in de regio. Samen met de bekende Hoogeveense fluitiste Eliene Schuinder vormt hij al jaren een duo dat regelmatig optredens verzorgt.

Er zullen o.a. werken worden uitgevoerd van componisten als Vivaldi, Mozart en Schubert, maar ook van Gershwin, Jacques Brel en Adèle. Daarnaast nog filmmuziek, o.a. uit de film As it is in heaven. Kortom, een programma met de nodige variatie.

De Kruidenhoeve is te vinden op Den Oosterhuis 10, 7707 PE in Balkbrug. Naast en achter de boerderij is ruime parkeergelegenheid.

Het is aan te bevelen om warme kleding mee te nemen omdat op het platteland de avonden erg fris kunnen zijn. Er is een slechtweer voorziening.

Het concert begint om 20.00 uur. Bijdrage € 7,50, inclusief tuinbezoek vanaf 19.00 uur en koffie/thee in de pauze.

Men kan reserveren per telefoon 0523-656049 of per e-mail info@kruidenhoeve.nl.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.