Home / archiefcentraal / wereldrecordpoging op beerze bulten

wereldrecordpoging op beerze bulten

Een heuse wereldrecordpoging zal maandag 6 augustus plaatsvinden op Camping Beerze Bulten. Dat zal gebeuren tijdens de ‘campinggames’. “En wat is nu leuker dan een wereldrecordpoging te doen voor de gezelligste bezigheid op de camping: afwassen!” aldus de organisatie.

Er zijn meer dan 2000 gasten aan het kamperen op camping Beerze Bulten en de gehele middag zal in het teken staan van wereldrecords tijdens de eerste editie van de Beerze Bulten Campinggames. “Zo gaan we met z’n allen tentharingwerpen en een wedstrijd wie de meeste WC rollen kan vasthouden.”

Om 16.00 uur is dan de kick off voor de wereldrecordpoging afwassen. Alle campinggasten bewaren de vuile vaat en op dat tijdstip komen ze gewapend met afwasborstel naar het recreatieterrein om een poging te doen het record te vestigen.

Lees ook

Ommerschans zit niet te wachten op bataljon getraumatiseerde asielzoekers

OMMEN – Er is flinke beroering ontstaan in het noordelijkste puntje van de gemeente Ommen. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.