welsh pony familie krieger wint deutschland cup

Tijdens de internationale welsh-keuring in Elsdorf werd gestreden om de Deutschland Cup. Familie Krieger uit Dalfsen reisde af met drie welsh pony’s, waarvan Elwi’s Adorable zeer succesvol was.

Deze 4-jarige Welsh Partbred (van Heitrak’s Marvin) won allereerst haar eigen rubriek, vervolgens werd ze Erwachsener Sieger (kampioen volwassen merries) om vervolgens uitgeroepen te worden tot Sections Sieger Deutschland Cup 2012. Elwi’s Adorable werd geroemd om haar fenomenale beweging en chique type wat haar dus het Algemeen Kampioenschap Part Bred op leverde.

Ook met de andere pony’s werden er door Fayegale Krieger (11) en Gwendolyn Krieger (8) successen behaald in de rijrubrieken, Gwendolyn werd tweede met Shamrock The Corws General (welsh sectie A) in de leading rein, Fayegale werd met tweede in de rijrubriek tot 12 jaar met The General en tevens tweede in de rubriek tot 16 jaar met Spring Star’s Simba (welsh sectie B).

Aankomend weekend gaat Fayegale met haar pony Shamrock the Corws General weer in Nederland ten strijde, 1 september mag ze naar Ermelo om het kampioenschap in de L2 dressuur, nadat ze twee weken geleden regiokampioen met deze pony was geworden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.