warme vlucht voor pv de vechtvogels

Zaterdag 18 augustus hadden de jonge duiven van PV De Vechtvogels uit Dalfsen in eerste instantie een vlucht vanuit St. Quentin maar door de te verwachten hitte werd de afstand teruggebracht en vlogen zij vanuit het Belgische Quievrain over een afstand van 295 km.

Om 08.15 uur gelost klokte Gerrit Meijer de eerste duif om 11.56 uur wat een snelheid betekent van ongeveer 80 km. per uur. De volledige uitslag luidt: Gerrit Meijer 1 t/m. 6, 8 t/m. 10, Herman Strikkers 7, Gerrit Kruitbosch 17, Maarten en Harrie Koggel 22, Luc Klumper 34, Gait Willem en Jan Willem Keizer 42 en Nico Klumper 72.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.