Home / archiefcentraal / vvd kamerleden naar vechtdal

vvd kamerleden naar vechtdal

De voor de agrariërs in het Vechtdal belangrijke thema’s (zoals Natura 2000) zullen tijdens deze werkbezoeken met de agrariërs besproken worden. De dag wordt afgesloten met een bezoek aan Stal De Driehoek van de familie Schuttert in Stegeren.

Voor Tweede Kamerlid en Gemeenteraadslid in Ommen Malik Azmani is dit werkbezoek een thuiswedstrijd, hij woont namelijk in Stegeren. Helma Lodders, zelf ook uit de agrarische sector afkomstig, is na de verkiezingen van 12 september beoogd opvolger van Janneke Snijders als landbouwwoordvoerder. Voor Helma Lodders zijn deze werkbezoeken in het Vechtdal een mooie gelegenheid kennis te maken met LTO bestuurders en de agrariërs die werkzaam zijn in de voor deze regio zo belangrijke agrarische sector.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.