vv lemelerveld klaar voor nieuwe seizoen

Er is in de zomerstop weer veel gebeurd op het sportpark in Lemelerveld. De gemeente heeft op het hoofdveld groot onderhoud uitgevoerd en de bestrating rondom het veld is aangepakt. Ook het plein voor de fietsen is nieuw ingericht en van een nieuwe bestrating voorzien. De sportkantine en kleedkamers hebben een metamorfose ondergaan door een schilderbeurt van hoofdsponsor Lenferink.

De onderhoudsploeg van de voetbalverenging kende geen zomerstop. Zij zijn continue bezig geweest met diverse klussen. Het terras voor de kantine is vergroot, de speeltuin is onderhanden genomen en dit seizoen kunnen we weer op de banken staan, want ook deze zijn vernieuwd langs het hoofdveld. Hopelijk is daar komend seizoen weer alle reden toe.

De selectie van vv Lemelerveld heeft al een aantal keren getraind onderleiding van de nieuwe trainers Edwin Duim (1e elftal) en Joop Kieftenbeld (2e elftal). Nieuw dit seizoen is dat vv Lemelerveld van start gaat met een zaterdag seniorenteam speciaal voor de leeftijdscategorie 18 t/m 23 jaar. Bruchterveld, Lemele en Mariënberg: ze komen d’r an!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.