Home / archiefcentraal / vierde fotofietstocht in lemelerveld

vierde fotofietstocht in lemelerveld

Welzijn Ouderen Lemelerveld houdt woensdag 29 augustus voor de vierde keer dit seizoen een fotofietstocht. De foto’s in het boekje sturen de deelnemers langs de mooie plekjes van de route. Dit keer gaat de tocht richting Vilsteren en Hoonhorst.

Starten kan vanaf Kulturhus de Mozaïek, Kroonplein 66 Lemelerveld. Aanvangstijd:13.00 uur. De prijs bedraagt 5 euro per persoon. Dit is inclusief een kop koffie met gebak onderweg. Aanmelden kan bij het kantoor van SWOL (ingang Kulturhus en dan links om de hoek) of via 0572-372882. Ook vakantiegangers zijn welkom.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.