Home / archiefcentraal / vechtdal centraal app nu te downloaden

vechtdal centraal app nu te downloaden

De Vechtdal Centraal App is vanaf nu te downloaden voor de meeste smartphones. Met deze applicatie kun je het nieuws in het Vechtdal nog beter volgen. Hij is gratis verkrijgbaar, bijvoorbeeld via de ‘appstores’ van Android en Apple.

Net als op onze site brengen wij op deze app 24 uur per dag het regionale nieuws over onder meer sport, maatschappij, politiek, 112 en over wat er allemaal te doen is in het gebied. Daarnaast is er speciale aandacht voor VoetbalLive. Op deze voetbalservice zijn tussenstanden en uitslagen van alle eerste elftallen van amateurclubs uit de regio te volgen.

Ook zijn op deze app verschillende leuke aanbiedingen te vinden van ondernemers in Vechtdal. Door deze applicatie op je telefoon te laten zien kun je gebruik maken van deze aanbiedingen. Hierbij kun je denken aan gratis slagroom op je ijsje of korting op een cocktail. Deze aanbiedingen staan in een apart tabblad, zodat reclame op de app niet overheerst.

De app is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het jonge bedrijf PepperdeApp, dat Vechtdal Centraal ziet als voorbeeld en springplank voor een landelijk netwerk van lokale apps. Deventer Centraal en Salland Centraal lanceren tegelijkertijd hun app. De app is overigens nog niet voor alle smartphones beschikbaar. Voor de Iphone is de app nog niet te vinden. Maar dat kan wel ieder moment gebeuren. Kijk snel in jouw appstore of jij de app al kunt downloaden.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.