Home / archiefcentraal / usv in extra tijd onderuit tegen zwolle

usv in extra tijd onderuit tegen zwolle

De bekerwedstrijd sv Zwolle – USV leek dinsdagavond te eindigen zonder doelpunten, maar een slotoffensief van de thuisploeg leverde in blessuretijd toch nog de winnende treffer op (1-0).

USV speelde op dat moment al een tijdje met een man minder omdat er drie keer was gewisseld toen een van de blauw-witten met een blessure naar de kant moest. Zwolle raakte in die slotfase ook nog paal en lat, maar de derdeklasser ontsnapte vlak voor het verstrijken van de reguliere speeltijd aan een achterstand toen Nick Meijerink alleen voor de keeper opdook. Zijn inzet strandde echter op de Zwolse doelman.

Ook voor rust waren beide ploegen goed aan elkaar gewaagd. Namens USV miste Steven Massier een strafschop en ook Tjerk Poppens kreeg een beste kans. Na een prachtige combinatie werd de aanvaller volledig vrijgespeeld, maar hij kwam net tekort om de bal in het lege doel te schuiven. Na afloop was USV, net als vorige week tegen Be Quick ’28, niet ontevreden over het vertoonde spel tegen een hoger geklasseerde tegenstander. Toch bleef op de Marslanden het gevoel hangen dat er een paar fraaie mogelijkheden op een beter resultaat onbenut waren gebleven.

Zondag speelt USV de laatste wedstrijd in de bekerpoule thuis tegen Dieze West, aanvang 14.00 uur. Dieze West won van dinsdagavond van Be Quick ’28 (0-1), heeft zes punten en staat dus al met anderhalf been in de volgende ronde.

Lees ook

ASC’62 heeft nieuwe hoofdtrainer

DALFSEN – Met ingang van het seizoen 2022-2023 heeft ASC’62 een nieuwe hoofdtrainer. Het bestuur …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.