Home / archiefcentraal / training jong oranje bij open dag nieuwleusen

training jong oranje bij open dag nieuwleusen

De Open Dag plaats van S.V. Nieuwleusen vindt zaterdag 1 september plaats. Om 11:00 uur staat de eerste “training” van Jong Oranje op het programma. Wanneer kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen zich op de Open Dag aanmelden voor Jong Oranje krijgen ze een mooie oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt.

Jong Oranje is een plezierige kennismaking voor de allerkleinsten met de voetbalsport. De “trainingen” van Jong Oranje zijn elke zaterdagmorgen van 11 tot 12 uur, zijn geheel vrijblijvend en deelname is helemaal gratis. Voor meer informatie over Jong Oranje: mail naar jongoranje@svnieuwleusen.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.