training jong oranje bij open dag nieuwleusen

De Open Dag plaats van S.V. Nieuwleusen vindt zaterdag 1 september plaats. Om 11:00 uur staat de eerste “training” van Jong Oranje op het programma. Wanneer kinderen uit de groepen 1, 2 en 3 van de basisscholen zich op de Open Dag aanmelden voor Jong Oranje krijgen ze een mooie oranje bal en een echt S.V. Nieuwleusen voetbalshirt.

Jong Oranje is een plezierige kennismaking voor de allerkleinsten met de voetbalsport. De “trainingen” van Jong Oranje zijn elke zaterdagmorgen van 11 tot 12 uur, zijn geheel vrijblijvend en deelname is helemaal gratis. Voor meer informatie over Jong Oranje: mail naar jongoranje@svnieuwleusen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.