Home / archiefcentraal / tasjesroof politie zoekt getuigen

tasjesroof politie zoekt getuigen

Hierop haalde de vrouw uit en gaf de man een vuistslag in zijn gezicht. Vervolgens sloeg ook hij het slachtoffer. Hij ging er vandoor op de fiets. Een burgernetactie die er vervolgens is uitgegaan heeft geen resultaat opgeleverd. De politie is nog steeds op zoek naar getuigen of mensen die aanslaan op het volgende signalement: man met ‘Oosteuropees’ uiterlijk, rode trui met lange mouwen en een witte fiets. Getuigen worden verzocht te bellen met 0900-8844. Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling stellen voor haar verwondingen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.