Home / archiefcentraal / sv nieuwleusen verliest finale van hatto heim

sv nieuwleusen verliest finale van hatto heim

Na de 2-1 winst op S.C.D. ’83 uit Dedemsvaart op donderdagavond 16 augustus moest S.V. Nieuwleusen het in de finale van het jubileumtoernooi van W.Z.C Wapenveld opnemen tegen S.C. Hatto Heim uit Hattem. De mannen uit Hattem bleken afgelopen zaterdag op de snikhete voetbalmiddag te sterk voor S.V. Nieuwleusen. De oranjehemden verloren de finale met 2-0. Voor S.V. Nieuwleusen kwam onder meer Rick Jansen nog dicht bij een doelpunt door de lat te raken.

De mannen van trainer Hans Roeland spelen de nodige wedstrijden in de voorbereiding op het komende voetbalseizoen. Dinsdagavond 21 augustus speelt S.V. Nieuwleusen uit bij Overwetering uit Olst. Deze bekerwedstrijd zal om 19:30 uur beginnen.

Lees ook

Wim Frijling Brouwers’ Dalfsen Open tennistoernooi

DALFSEN – Vanaf afgelopen donderdag tot en met zondag werd bij DLTC Gerner in Dalfsen, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.