sukerbietenfeest op volle toeren

Eerder op vrijdag namen 39 teams deel aan het beachvolleybal en konden de bezoekers genieten van het shantyfestival in de feesttent. Korenfestival in Lemelerveld trok veel publiek. Vanaf half twee stroomde de grote feesttent langzaam vol.

Aan het korenfestival werkten de Bornse maten uit Borne, de Stuwzangers uit Vilsteren en de Bargzangers uit Lemele mee. Ieder koor bracht zijn favoriete liederen in een drie kwartier durend programma. Een afwisseling van meezingers en ook luisterliederen deden het goed bij het talrijke publiek.

De jaarlijkse badeendenrace werd net als andere jaren gewonnen door een gele badeend.

Zaterdag is er eveneens een vol programma. De vissers zijn al vroeg begonnen met een wedstrijd. De ‘zeskamp’ om de Mestebeld Trucks Spelen is voor het publiek een leuk evenement om te bekijken. Voor de oude trekkers, brommers en solexen is er een toertocht. De snelle scooters gaan van start in een wedstrijd om de NK Scootersprint. En mocht je een luid toeterende colonne langs zien of horen komen, dan zijn dat de 150 trucks die deelnemen aan de Wagenmans Wonen Truck Instapdag. Een tocht waar mensen met een beperking plaatsnemen op de passagiersstoel.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.