stuiterbal hanzestad met kwaliteit

Dat Ommen goed is in feesten, dat weet u inmiddels wel. Dat Ommen ook goed is in evenementen, dat is nu ook alweer bewezen.

Ik hoop voor u dat u de afgelopen Bissinghdag in Ommen bent geweest, want wat een bijzondere dag had men neergezet! Een Bissinghdag gefinancierd en georganiseerd door de HVO, voor ’t eerst in de geschiedenis.

Dat dit naast de al bestaande evenementen er plotseling bijkwam was vast even spannend voor die mensen van beide organisaties, maar wat een ongelofelijk resultaat! Ik kan mij niet herinneren dat het zolang zo bijzonder druk in de stad was.

Een stadsbrunch als vorig jaar, dat zou bijna niet te overtreffen zijn…. Nou, ’t is gelukt lieve mensen! Je had er moeten zijn! Kippenpootjes, vers gesneden hammen, brood zo vers uit ’t oventje van mijn allerbeste bakkertje, en niet te vergeten verse soep uit de heksenketel. En dan middeleeuwse muziekgroepen die door de sfeervolle tenten struinen, goochelaars,het kon niet op.

Trouwens nog iets leuks van die HVO-mensen! Ze hebben echte unieke muntjes laten maken door het Tinnen Figurenmuseum, de allereerste Ommer Hanzemunt. Ze noemen hem d’Ommer haha! Wie er nog eentje wil hebben voor later, moet snel zijn!

Misschien worden ze nog wel wat waard, of bedenken ze iets waarvoor je die munt nodig hebt. Ik heb hem steevast binnen handbereik want je weet maar nooit.

Ik ben er volgend jaar weer bij, want er wordt gefluisterd dat het Ommer Hanzefestival dan nog een keer zo groot wordt!!!!

Nu op naar Ommen Life, da’s ook alweer over een paar weekjes! Hoe houden die mensen dit vol?

Blijf de Stuiterbal volgen via Twitter op @destuiterbal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.