Home / Algem / stel je voor en crea doe dag op kinderdorp

stel je voor en crea doe dag op kinderdorp

Traditoneel wordt in de laatste week van de schoolvakantie het Kinderdorp in Balkbrug gehouden. Woensdag was de startdag, met als thema ‘Stel je voor’. In de kerk aan de Zwolseweg werd begonnen met een ludieke sketch van Daantje en Danoontje. De rest van de middag deden alle zestig kinderen spelletjes op het plein.

Later gingen de kinderen schilderen met het thema. Zo zijn er auto’s gepimpt, op grote doeken, lakens en schilderijen de mooiste kunstwerken gemaakt.

Donderdag stond de Crea-doe dag op het programma. Ongeveer honderd kinderen konden zich uitleven op het plein door te bouwen, figuurzagen, bloemstukjes te maken, te mozaïeken, grote bellen te blazen en koekjes te versieren. Binnen konden ze zich laten optutten, verkleden en vervolgens in een mini-studio door een heuse fotografe op de foto laten zetten en kregen ze de foto in een mooi lijstje mee naar huis.

Lees ook

Steekpartij bij Veldzicht Balkbrug: twee medewerkers gewond

Bij de kliniek Veldzicht in Balkbrug, waar psychiatrische zorg wordt verleend, zijn bij een steekpartij twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.