Home / archiefcentraal / spiegelstraat spoort in oudleusen

spiegelstraat spoort in oudleusen

Straten konden meedoen met een eigengemaakte wagen. Deze wagens werden woensdagavond 22 augustus door de Oranje-jury beoordeeld. De Spiegelstraat deed mee onder het motto: “Spiegelstraatspoor(t)”. Om de Jury te overtuigen dat zij de mooiste wagen hadden, was er een compleet traject in touw gezet, namelijk het traject tussen station “De Wiekelaar” en station “‘t Knuffelschuurtje”.

Kaartjes konden symbolisch voor 10 eurocent gekocht worden en de jury mocht uiteraard gratis van de rit genieten. Wie dacht zwart te kunnen rijden, had het mooi mis: Bij station ‘t Knuffelschuurtje werden de kaartjes gecontroleerd, wie geen geldig vervoersbewijsje had moest het laatste stuk lopen, tot groot vermaak van mede-inzittenden en het publiek.

Niels Jansen maakte foto’s en een filmpje: [youtube url="http://www.youtube.com/watch?v=bXqtKmfy01s"]

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.