spiegelstraat spoort in oudleusen

Straten konden meedoen met een eigengemaakte wagen. Deze wagens werden woensdagavond 22 augustus door de Oranje-jury beoordeeld. De Spiegelstraat deed mee onder het motto: “Spiegelstraatspoor(t)”. Om de Jury te overtuigen dat zij de mooiste wagen hadden, was er een compleet traject in touw gezet, namelijk het traject tussen station “De Wiekelaar” en station “’t Knuffelschuurtje”.

Kaartjes konden symbolisch voor 10 eurocent gekocht worden en de jury mocht uiteraard gratis van de rit genieten. Wie dacht zwart te kunnen rijden, had het mooi mis: Bij station ’t Knuffelschuurtje werden de kaartjes gecontroleerd, wie geen geldig vervoersbewijsje had moest het laatste stuk lopen, tot groot vermaak van mede-inzittenden en het publiek.

Niels Jansen maakte foto’s en een filmpje: [youtube url="http://www.youtube.com/watch?v=bXqtKmfy01s"]

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.