sp kandidaat tjitske siderius in dalfsen

Vooral het item dat Nederland op een sociale manier uit de crisis moet komen, sprak het publiek aan. “Dit betekent niet alleen blind bezuinigen, maar ook investeren in de economie en het creëren van banen. Veel mensen zijn onzeker of ze hun baan wel behouden, of ze de zorg nog wel kunnen betalen of dat hun kinderen nog wel goed onderwijs kunnen krijgen. Die onzekerheid moet worden omgezet in nieuw vertrouwen.”

Andere speerpunten voor de SP zijn het betaalbaar houden van de zorg, het tegengaan van meer flexibele en onzekere arbeidscontracten en de schaalvergroting in het onderwijs. Naast het uitreiken van een folder en een SP-spons (om weer wat glad te schuren), werden veel interessante gesprekken gevoerd. Voor een aantal wordt de sympathie omgezet naar een lidmaatschap van de SP.

Er wordt gewerkt aan de oprichting van een plaatselijke afdeling, die zo mogelijk mee wil doen aan de verkiezingen voor de gemeenteraad 2014. Voor meer informatie over de SP en het lidmaatschap in Dalfsen, bel Wietse Broersma 0644840589 of e-mail: broer938@planet.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.