sluiting bissingh op andere locatie

Het bestuur van de Ommer Bissingh wil iedereen uitnodigen om samen met burgemeester Marc-Jan Ahne, de stadsdichters Merel ten Brinke en Jannes Kuik de Bissingh uit te luiden. Dit gaat gebeuren op het Vrijthof en dus niet op het Kerkplein zoals onder meer in het Bissinghmagazine is vermeld. Aanvang 20.00 uur en na afloop is er gratis koffie en krentenwegge, uiteraard zo lang de voorraad strekt.

Diezelfde avond is er op twee pleinen livemuziek.

Op zaterdag 25 augustus organiseert Horeca Kerkplein nog het Hans Mulder benefietconcert ten bate van de Voedselbank. Op zaterdag 1 en zondag 2 september houdt het Flater Pretorkest nog het Bissingh Blaasorkestenfestival.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.