slagharen voor het eerst tijdens kerst open

Slagharen opent dit jaar haar attractie- en vakantiepark voor het eerst in haar geschiedenis tijdens de kerstdagen. In de weekenden van december 2012 en de eerste week van de kerstvakantie is het park geopend.

Eerder werd afgezien van een winteropenstelling, vanwege de bouw van nieuwe attracties. Nu over de planning van de nieuwe attracties meer bekend is, kan de bouw in januari starten. Tijdens ‘Winter Slagharen’ heeft het park een uitgebreid en spectaculair winterprogramma. Niet alleen komt de Kerstman met zijn arrenslee en is er een winterparade met internationale artiesten, het management heeft ook besloten om een langlaufbaan toe te voegen aan het assortiment. Daarnaast kunnen de bezoekers rekenen op een spectaculair wintercircus, shows, de attracties en diverse gezellige kerststalletjes met winterse lekkernijen.

Naast de openstelling voor individuele bezoekers richt Attractie- & Vakantiepark Slagharen zich in december ook op groepen en de zakelijke markt. De gethematiseerde locaties zijn helemaal in winterse stijl aangekleed en bieden daardoor gelegenheid voor een familie- of personeelsfeest, een kerstborrel of eindejaarsevenement.

Voor meer informatie over Winter Slagharen, ga naar www.slagharen.com/winter-slagharen

Grote evenementen in september, oktober en november

Voorafgaand aan Winter Slagharen zal in september het Randy & Rosie Fanweekend en het NK Hoefsmeden in Slagharen plaatsvinden en in oktober het Sesamstraat Festijn. In de herfst is de achtste editie van de vierweek durende Miracle of Lights. Voor meer informatie over deze evenementen, ga naar www.slagharen.com/events

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.