Home / archiefcentraal / sieneke sluit blauwe bogen dagen af

sieneke sluit blauwe bogen dagen af

Martien Ekkelenkamp en Jan Willem van Leusen, beter bekend als het duo Ekkel & Kleppie, zijn weer de grote animatoren van het eindfeest van de Blauwe Bogen Dagen voor dit jaar op vrijdag 10 augustus. Op het plein voor het gemeentehuis verrijst een tent, waar de bezoekers ook bij slecht weer heerlijk kunnen genieten van datgene wat de bekende Dalfser DJ Buffel, aan klanken produceert. Ook zal het duo Harten 10 een aantal liedjes van hun nieuwe album Vrijheid laten horen.

Deze avond is voor dit duo een thuiswedstrijd. Sommige denken dat Volendam alleen artiesten voortbrengt, maar ook Dalfsen, blaast haar partijtje mee. Het eindfeest van de Blauwe Bogen Dagen is al zo’n begrip geworden, dat het bezoek op deze avond, door de kameraden van tenminste twee bruidsparen is uitgekozen, om het cadeau van de vrienden te verdienen.

Als klapstuk van de avond, zal de bekende zangeres Sieneke optreden, bekend van het Eurovisie Songfestival met het liedje Sjalali- Sjalala. Of zij met haar draaiorgel aanwezig is, blijft voorlopig nog een geheim, maar dat zal beslist onthuld worden op deze prachtige afsluiting van de Blauwe Bogen Dagen 2012.

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.