scholtens pakken de punten bij pitch and putt

Het was Scholtens day op de Pitch en Putt golfbaan te Lemele deze competitie ronde. Dinand Scholten speelde met zijn ronde van 61 slagen, 42 stableford punten bij elkaar en kreeg dus tien punten voor het tussenklassement stabelford. Broer Herman Scholten liep een rondje parr (54 slagen) en nam de tien punten voor het tussenklassement strokeplay mee naar huis. Zoon Erwin Scholten had 1 slag meer nodig en kreeg dus negen punten bij geschreven in het strokeplay klassement. Bij strokeplay is het benodigd aantal slagen over de 18 holes van belang, en bij stableford wordt rekening gehouden met het niveau van de speler.

Speelt men meer dan 36 stableford bij elkaar dan krijgt men een lagere handicap, wat betekent dat wil men de volgende keer ook boven de buffer uit te spelen men minder slagen nodig moet hebben over de 18 holes.

Theo Otten met 56 slagen, Gerrit Koggel met 57 en Jan Hekman uit Ommen en Henri Duerink hadden 59 slagen nodig deze week. Naast genoemde Dinand welke dus 42 stableford bij elkaar speelden, Speelde Mieke Bendijk 40 stableford bij elkaar en Erwin Scholten, Gerrit Koggel en Bert Wolbers 37 stableford bij elkaar en verlaagden dus allemaal hun handicap. In het stableford tussenklassement wordt het erg spannend,

Jan Willem van de Berg gaat op kop met 78 punten gevolgd op één punt door Gerrit Koggel en deze wordt weer op één punt gevolgd door Bert Wolbers en Mieke Bendijk. Dinand Scholten volgt dan weer op één punt met een totaal van 75. In de tussenstand strokeplay gaat Hans Strijkveen op kop met 160 punten. Met 152 punten staan Herman Scholten en Theo Otten gelijk. Jan Hekman uit Ommen is de volgend met 102 punten gevolgd door Erwin Scholten met 96.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.