samen werken aan natuur op lemeler esch

De Lemeler Esch Natuurcamping houdt op 1 september in samenwerking met Landschap Overijssel een natuurwerkdag op De Lemelerberg. Zij zijn dan ook op zoek naar zoveel mogelijk mensen die natuur en landschap net zo belangrijk vinden als zij en een dagdeel mee willen werken op de berg van 10.00 tot 14.00 uur.

In ruil daarvoor kunnen deelnemers een nacht gratis verblijven met eigen kampeermiddel en ontvangt iedereen tussen de middag een uitgebreide lunch. Tot slot wordt er nog een verrassingsactiviteit voor jong en oud georganiseerd.

Wilma Ellenbroek, eigenaresse, geeft aan al jaren actief te zijn met duurzaam ondernemen en heeft daarmee ook de Gouden Greenkey in ontvangst mogen nemen, een internationaal keurmerk voor bedrijven die bewust bezig zijn met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. ‘De Lemeler- en Archemerberg zijn een heel bijzondere beleving voor onze gast en wij vinden het belangrijk dat gasten en ook omwonenden hier nog heel lang van kunnen genieten zoals wij dat ook nog steeds doen.’ Aldus Wilma.

Opgeven voor de natuurwerkdag kan via info@lemeleresch.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.