rick oosterlaar derde in zoetermeer

Voor Rick Oosterlaar en Jeroen Wessel klonk op zaterdagochtend het startschot bij de Amateurs. Jeroen nam kopstart, en al vrij snel reed hij met een klein groepje vooraan weg waaronder ook Rick. Lang bleef de groep niet bij elkaar op het door de regen glad geworden parcours. Het werd een wedstrijd waarin ieder voor zich reed. Voor Rick pakte dit goed uit. Al in de tweede ronde kwam hij op plek drie te rijden en hield dit de gehele wedstrijd vast. Rick pakte hiermee alweer zijn vierde podiumplaats dit seizoen. Jeroen reed achter Rick op plek vier, maar moest vroegtijdig de strijd staken wegens materiaalpech.

Na de wedstrijd bij de Amateurs reden de Masters 40+ hun wedstrijd. Ook hier werd het veld al snel uit elkaar gereden. Dienand Broekhuis reed de gehele wedstrijd ruim binnen de top tien en wist dit tot aan de finish vast te houden. Hij passeerde uiteindelijk als negende de eindstreep.

Bij de Elites/Beloften stonden op zondagmiddag naast de Nederlandse top, ook een aantal Belgische renners aan het vertrek. Rob van der Heijden startte namens ATB-Team Lemelerveld. Rob kende vanaf de eerste ronde een moeizame wedstrijd en vond niet het juiste ritme. Na een zware koers moest hij genoegen nemen met een 33e plek. De wedstrijd werd gewonnen door Olympia-ganger Kevin van Hoovels uit België.

Volgend weekend staat de laatste Bergrace in Lunteren op het programma.

Kijk voor meer info op www.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.