Home / archiefcentraal / rebelse rollators in opstand in dalfsen

rebelse rollators in opstand in dalfsen

J. te B. uit Dalfsen (68) is één van de initiatiefnemers van actiegroep ‘de Rebelse Rollators’, zij noemt de geluidsoverlast een groot probleem:”Wij willen meer rust op de Prinsenstraat na het stappen. Liedjes als ‘Gas op de lolly’ kan ik inmiddels al meezingen, waardeloos.” Ook T. B. (78) is een initiatiefnemer die samen met een kennis de Facebookpagina heeft opgezet en de flyers heeft gemaakt: “We moeten met de tijd mee en volgens mij worden tegenwoordig alle acties via dat Facebook gehouden. Zo komen we ook onder de aandacht van de jongeren die het probleem veroorzaken!”

De groep senioren is van plan de actie via hun Facebook-pagina en de flyers net zo lang vol te houden tot ze weer van een goede nachtrust kunnen genieten in het weekend. De Facebook-pagina is te vinden door te zoeken op ‘Rebelse Rollators’, de flyers hangen inmiddels overal door Dalfsen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.