rebelse rollators in opstand in dalfsen

J. te B. uit Dalfsen (68) is één van de initiatiefnemers van actiegroep ‘de Rebelse Rollators’, zij noemt de geluidsoverlast een groot probleem:”Wij willen meer rust op de Prinsenstraat na het stappen. Liedjes als ‘Gas op de lolly’ kan ik inmiddels al meezingen, waardeloos.” Ook T. B. (78) is een initiatiefnemer die samen met een kennis de Facebookpagina heeft opgezet en de flyers heeft gemaakt: “We moeten met de tijd mee en volgens mij worden tegenwoordig alle acties via dat Facebook gehouden. Zo komen we ook onder de aandacht van de jongeren die het probleem veroorzaken!”

De groep senioren is van plan de actie via hun Facebook-pagina en de flyers net zo lang vol te houden tot ze weer van een goede nachtrust kunnen genieten in het weekend. De Facebook-pagina is te vinden door te zoeken op ‘Rebelse Rollators’, de flyers hangen inmiddels overal door Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.