Home / archiefcentraal / publiek geniet bij de driehoek

publiek geniet bij de driehoek

Ben Schröder, Jeroen Dubbeldam, Angelique Hoorn en natuurlijk de thuis rijdende Frank en Hendrik Jan Schuttert verschenen aan de start. Voor de kinderen was er een speciale paddock ingericht met spelletjes, een grote zandbak en ponyrijden. In het strodorp met verschillende stands en in de grote tent was het gezellig druk.

Zaterdagavond verdedigde Frank Schuttert met succes het Kampioenschap van Stegeren. Hij kreeg de eerste prijs uitgereikt door burgemeester Marc-Jan Ahne van de gemeente Ommen en het Tweede Kamerlid Malik Azmani. Hij woont in Stegeren op een steenworp afstand van het Jumpingterrein.

De Grote Prijs van Salland met Kirsten Rikkert als winnaar en de finale van de promotiecompetitie voor tuigpaarden, werd zondagmiddag bekeken door een kleine tweeduizend mensen. Met zo’n drie tot vierduizend bezoekers verdeeld over vier zonnige dagen is deze derde versie van Jumping De Driehoek een geslaagd sportief en publieksevenement.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.