Home / archiefcentraal / programma feestweek oudleusen

programma feestweek oudleusen

Het programma van de feestweek in Oudleusen, gehouden door de Oranjevereniging, is bekend.

Woensdag 22 augustus

14.00: Voice kids @ Oudleusen

‘s Middags is er vanaf 14.00 uur een spectaculaire kinderplaybackshow. Alle kinderen van de basisschool die hun favoriete artiest willen imiteren kunnen meedoen. Opgeven kan nog tot 17 augustus bij Ingrid Kappert via 471225 en Alma Wennemars via 471252

20.30: Op Volle Toeren

Een avond met ruimte voor al het plaatselijk talent. Iedereen die zijn of haar kunsten op het podium wil vertonen, live of playback, alleen of met vrienden en buren, is welkom. Aanmelden kan bij Thijs Dalhuizen via 0628419037

Donderdag 23 augustus

20.15: De Lampionoptocht en kinderdisco

Vanaf 20.15 uur trekt een bonte stoet van verklede kinderen met lampionnen door de versierden straten in Oudleusen. In verband met brandveiligheid, worden lampions met batterijen gebruikt, waarvoor de organisatie een borg vraagt 2 euro. Zelf een lampion meenemen kan natuurlijk ook. Aansluitend is er de Kinderdisco. Voor vragen: Yvonne Geerts, 471631

Vrijdag 24 augustus

19.30: Grote optocht

Om 19.30 trekt de stoet van versierde wagens, verklede kinderen, versierde fietsen en karren in een grote optocht door het dorp. De start zal ook dit jaar vanaf het feestterrein zijn, opstellen van de wagens is vanaf 18.30 uur aan het Haverland, komend vanaf de Dommelerdijk. Groepen die een wagen maken kunnen zich aanmelden bij Alma Wennemars via 471252 of Herma Bremmer via 471659. Aansluitend is er een gezellige avond in de tent met de prijsuitreiking.

Zaterdag 25 augustus

13.30: muziek, zang, spel

De zaterdagmiddag staat in het teken van muziek, zang, spel, en gezelligheid. In de tent verzorgt het duo Tiz’Nix een heerlijke meezingmiddag met nostalgische Nederlandstalige en streektaalliedjes.

Ook zullen de verenigingen weer van de partij zijn en kunt u lekker smullen en smikkelen van hun lekkernijen. Natuurlijk zijn er weer mooie prijzen te winnen bij ons Oranje nummerbordspel. De kinderen worden ook niet vergeten: er staat een heuse klimvuurtoren en een springkussen voor ze. Buiten verzorgt Ard Brasjen weer het Footsoccer. Hopelijk zien wij u op zaterdag middag vanaf 13.30 uur op het feestterrein.

21.00: Feestavond

De Feestavond van de week is natuurlijk op zaterdag. Een gezellige avond in de tent met medewerking van de feestband Moeflons. De tent is open vanaf 21.00 uur, entree voor 22.00 uur: half geld.

Zondag 26 augustus

10.30: Kerkdienst met medewerking van gospelkoor Dabar.

www.oranjevereniging-oudleusen.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.