picknick van de zonnebloem in de zon

De afdeling Ommen van de Zonnebloem hield op 15 augustus haar jaarlijkse picknick. Dit jaar vond het plaats bij de theeschenkerij RozeMarrie in Arriën. Deze keuze bleek een uitstekende voor de geplande high tea.

Was de hemel ‘s morgens nog bedekt, bij de start om half drie was de tuin zonovergoten en moesten van heinde en verre parasols worden aangerukt om de broodnodige schaduw voor de gasten en hun vrijwilligers te verschaffen. Bij de thee of koffie was er een ruime keus aan sandwiches, krentewegge en gebak. De theekenner kon genieten van soorten als bramenthee en de specialiteit boerenliefde.

De stemming bij de totaal veertig deelnemers was heerlijk ontspannen; oude bekenden troffen elkaar en nieuwe contacten werden gelegd precies zoals de Zonnebloemdoelstelling beoogt.

Ter afsluiting volgde voor iedereen nog een vruchtenbowl met veel verse vruchten uit het Vechtdal, en voordat men het wist stond de taxibus voor de rolstoelers alweer klaar. Na een afsluitend dankwoordje van de voorzitter aan de organisatoren van de middag en de gastheren van de theeschenkerij, kwam er einde aan een heerlijke relaxte middag, die zeker voor herhaling vatbaar is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.