Home / archiefcentraal / pec zwolle versterkt zich met youness mokhtar

pec zwolle versterkt zich met youness mokhtar

PEC Zwolle heeft zich versterkt met Youness Mokhtar. De aanvaller komt over van PSV en tekent een contract voor drie seizoenen in Zwolle.

De 20-jarige Mokhtar doorliep de gehele jeugdopleiding van PSV en maakte in 2009 zijn debuut bij de Eindhovenaren tegen Valenciennes. In de zomer van 2010 werd het talent beloond met een vierjarig contract bij PSV. De doorbraak in de Eredivisie bleef tot dusverre uit, waarop hij vorig seizoen werd verhuurd aan FC Eindhoven. Daar beleefde Mokhtar een prima seizoen, waarin hij in 25 wedstrijden acht keer scoorde en de interesse wekte van verschillende Eredivisieclubs.

De in Utrecht geboren aanvaller van Marokkaanse afkomst kan op alle aanvallende posities uit de voeten. Technisch directeur Gerard Nijkamp is trots dat hij voor PEC Zwolle heeft gekozen. “Er was veel interesse voor hem. Wij zijn dan ook blij dat hij zich aan ons verbonden heeft.” Bij PSV had Mokthar nog een contract tot de zomer van 2014.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.