Home / archiefcentraal / pec zwolle niet blij met verdeling tv gelden

pec zwolle niet blij met verdeling tv gelden

PEC Zwolle is er niet blij mee dat de kleinere clubs veel minder geld krijgen voor de tv-rechten dan de topclubs. Rupert Murdoch heeft voor een miljard een meerderheid van Eredivisie Media gekocht. De clubs krijgen daardoor twaalf jaar lang miljoenen euro.

Voorzitter Visser van PEC Zwolle liet tegenover RTV Oost weten niet blij te zijn dat grotere clubs vijf keer meer krijgen dan PEC Zwolle. Visser wil een eerlijkere verdeling, maar ging desondanks samen met VVV-Venlo onder protest akkoord.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.