Home / archiefcentraal / open dag bij korfbalvereniging dommerdieck

open dag bij korfbalvereniging dommerdieck

Bij hetkraampje van de korfbalvereniging is informatie te verkrijgen over de vereniging, over de competitie en ook de nevenactiviteiten, zoals kamp, kersttoernooi, schoolkorfbal en kangoeroe / welpenkorfbal.

Op zaterdag 1 september speelt de selectie van d’Ommerdieck de eerste competitiewedstrijd van het seizoen thuis. Zij spelen om 15.30 uur tegen NKC uit Nijverdal. Voorafgaand aan deze wedstrijd spelen de junioren om 14.00 uur tegen AKC uit Almelo.

De voorbereiding voor de competitie begint op woensdag 22 augustus. Dan beginnen de trainingen weer voor elk team. Zaterdag 25 augustus is er een driekamp. Vanaf 13.00 uur speelt d’Ommerdieck thuis afwisselend tegen Avereest uit Dedemsvaart en NKC uit Nijverdal.

Meer info bij Loes van de Wetering, tel 482707 of op www.kvommerdieck.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.