Home / archiefcentraal / nu ook webshoppen bij kiddybe

nu ook webshoppen bij kiddybe

De Dalfser winkel Kiddybe is sinds kort ook online te bezoeken. De tijd was rijp om ook een webshop te openen, vertelt eigenaar Edwin Olierook: “We kunnen nu de combinatie maken tussen fysiek en online. Er zijn genoeg mensen die werken, en niet veel tijd hebben onze fysieke winkel te bezoeken.”

Niet alles uit het assortiment van de winkel staat ook op de webshop. Zo is de kinderkleding vooralsnog alleen aan de Wilhelminstraat te koop. “We putten uit één voorraad, en dan is het met kleding heel bewerkelijk. Als mensen acht kledingstukken bestellen, en er zes daarvan weer terugsturen, heb ik die kleding in de tussentijd niet in de winkel hangen.”

“De webshop is nog in de opstartfase, maar we proberen de beleving en sfeer uit de winkel ook op internet te krijgen.”

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.