nsgk zoekt collectanten

NSGK (Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind) houdt van 12 tot en met 17 november haar landelijke collecte. Duizenden vrijwilligers gaan dan op pad om geld in te zamelen voor kinderen met een handicap. De stichting zoekt nog helpende handen.

Met de opbrengst van de collecte steunt NSGK kinderen en jongeren met een handicap. Zij willen graag spelen, naar school en op vakantie gaan, net als andere kinderen. En als ze ouder worden willen ze ook uitgaan, op zichzelf wonen en een baan vinden, zoals iedereen. Met wat extra aanpassingen en begeleiding is er heel veel mogelijk. NSGK helpt, bijvoorbeeld met het toegankelijk maken van speeltuinen, zodat kinderen met en zonder handicap daar samen kunnen spelen. Want samen leven begint bij samen spelen.

Collecteer je mee voor kinderen met een handicap? Het kost maar een paar uur en je kunt binnen de collecteweek zelf een tijdstip uitzoeken dat jouw schikt. En misschien heb je vrienden of familieleden die ook mee willen doen? Hoe meer collectanten, hoe meer NSGK kan doen voor kinderen met een handicap. Voor aanmelding of informatie kun je contact opnemen met NSGK via 020-6791200 en www.nsgk.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.