nieuwsgroep voor 65ers in nieuwleusen

Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen heeft in Nieuwleusen een nieuwsgroep. Is met elkaar van gedachten wisselen over diverse onderwerpen iets voor jou? Ben je geïnteresseerd in de mening van anderen of wilt je graag je mening met anderen delen?

De nieuwsgroep Nieuwleusen is hier uitstekend geschikt voor. Het is een groepje senioren, die op gemoedelijke manier allerlei onderwerpen met elkaar bespreken. Dit kan regionaal nieuws of plaatselijk nieuws zijn, maar het is ook mogelijk om zelf onderwerpen uit te kiezen, artikels uit kranten knippen. enzovoorts. Gezamenlijk wordt op deze ochtend over een bepaald onderwerp gesproken. Iedereen mag zijn mening geven en ieders mening wordt gerespecteerd.

De groep komt op maandagochtend 10.00 uur bij elkaar in de Olmen, Oosterveen 21 te Nieuwleusen en een en ander wordt in goede banen geleid door de heer A. Beelen. De groep kan nog deelnemers gebruiken.

Belangstellende kunnen contact opnemen met Landstede Welzijn Ouderen Dalfsen, Pleijendal 89, 0529-434570.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.