nieuwe netwerkorganisatie in ommen

Sinds twee jaar ontbijt een groep van zo’n twintig enthousiaste ondernemers elke donderdagochtend gezamenlijk bij Wildthout Hotel & Restaurant. Ze doen dat niet alleen voor de gezelligheid, maar ook om te kijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. De afgelopen jaren deden ze dat onder de paraplu van een internationale organisatie. Vanaf september gaan ze zelfstandig verder onder de naam ZakenNet Ommen. Donderdag 23 augustus wordt, voor één keer op een avond, een informatiebijeenkomst gehouden.

Wim Wildeboer, eigenaar van Wildthout en een van de initiatiefnemers van het nieuwe netwerk: “We hebben de afgelopen jaren veel geleerd. Uit de vorige organisatie nemen we de goede dingen mee, maar we gaan nu meer onze eigen weg. Er verandert wel wat, maar het doel blijft hetzelfde: netwerken en omzet genereren voor elkaar.”

Miranda Keijzer, notaris in Ommen, vult aan: “Als je elkaar wekelijks ziet en spreekt, bouw je vertrouwen op. Dan kun je met een gerust hart je collega-netwerkers aanbevelen bij je zakelijke en particuliere relaties.” Gé Hoogma, mediator en voorzitter van het nieuwe netwerk: “We hebben wel branchebescherming, maar tal van branches staan nog open: de bouw – in de breedste zin van het woord, complementaire geneeswijzen, opticiens, bakkers, noem maar op. Iedereen die meer informatie wil is 23 augustus vanaf 19.00 uur welkom. Donderdagochtend 6 september gaan we echt van start.”

Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via info@wildthout.nl of 0529-451592

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.