nieuwe eigenaren en huisstijl compagne

Cécile Compagne-Pleij en compagnon Jannie Nijboer-Hamberg hebben onlangs bruidsboutique Compagne in Hardenberg overgenomen.

Naast het behouden van de expertise en daarmee ook het vertrouwde team, waaronder twee verkoop-adviseurs en twee coupeuses met meer dan tien jaar ervaring binnen Compagne, willen Cécile en Jannie ook vernieuwen. De ervaring en kwaliteit van Compagne toepassen in een bruidszaak die past in deze tijd.

Als eerste is de huisstijl van de zaak volledig vernieuwd. Bruidsboutique Compagne heet vanaf vandaag Compagne Bruidsmode. “Onze rijke historie, kennis en ervaring betekent zeker niet dat wij ‘ouderwets’ zijn en daarbij hoort onder andere een modern logo”, aldus de nieuwe eigenaressen.

“Ervaar in onze winkel de onverdeelde aandacht en expertise van ons vertrouwde Compagne-team. Ervaar het gevoel van exclusiviteit en kwaliteit in je eigen discrete pasafdeling met adviseur, geniet van de prachtige kwaliteitscollectie bruidsjaponnen, sluiers, sieraden, kousen, schoenen, haaraccessoires en lingerie en dat alles in een gemoedelijk sfeer in onze Compagne Bruidsmode-winkel die past bij jou als moderne vrouw in deze tijd”, is de boodschap die de nieuwe eigenaressen willen uitdragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.