Home / archiefcentraal / nieuwbouw sportrijk bereikt hoogste punt

nieuwbouw sportrijk bereikt hoogste punt

Het gaat goed met de nieuwbouw van sportschool Sportijk fit & gezond aan bedrijventerrein ‘de Rotbrink’ in Ommen. Het hoogste punt is inmiddels bereikt. Met het bereiken van deze mijlpaal kan er wat betreft de planning gemeld worden dat de sportschool verwacht in oktober of november over te gaan naar het moderne en van alle gemakken voorziene nieuwe pand.

De nieuwe sportschool gaat bestaan uit twee verdiepingen en naast twee gescheiden sauna’s, een fitnessgedeelte met geavanceerde fitnesstoestellen en een loungegedeelte komen er in totaal drie groepsles zalen in.

Daarmee kan het groepslesrooster aanzienlijk uitgebreid worden. “En dat is nodig, want Sportrijk biedt in de regio het meest uitgebreide aanbod aan groepslessen en met de komst van drie groepsles zalen kan dat aanbod optimaal gepresenteerd worden,” aldus Silvia Gaasbeek. Voor Sportrijk wordt het dan mogelijk nog beter in te spelen op de vraag en verwachtingen van de klanten.

Naast de uitbreiding van de groepsles zalen en de strakke, moderne vormgeving zullen ook de nieuwste snufjes op het gebied van fitness en de speciale relaxgedeeltes een verbetering van kwaliteit, service, comfort, sfeer en gezelligheid opleveren. “Met de opgebouwde jarenlange ervaring en het ultranieuwe gebouw gaat Sportrijk een nieuwe fase in. Het nieuwe Sportrijk zal gebruikers en gasten alles gaan bieden wat de sporter van tegenwoordig zoekt in een vakkundige, deskundige, eigentijdse en all round sportschool.”

Kijk voor meer informatie over de Ommense sportschool op www.sportrijk.nl.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.