Home / archiefcentraal / nieuw tennistoernooi in ommen

nieuw tennistoernooi in ommen

Tennisvereniging Ommen timmer flink aan de weg. Na het succesvolle (32ste keer) Pinkstertoernooi gaan ze dit jaar voor het eerst in de laatste week van september (24-30) een dubbeltoernooi organiseren. In Grand Cafe Jipp werd een sponsor gevonden, die zal zorgen voor leuke prijzen. Het toernooi is bedoeld om de eigen leden op de baan te krijgen, maar daarnaast hoopt de organisatie dat er veel dubbels uit de region mee gaan doen.

Op dit moment zijn er ruim twintig dubbels in geschreven. Via toernooi .nl kunnen de tennisliefhebbers zich opgeven. Het is een 30 en 40 plus dubbeltoernooi, in de categoriën 5 t/m 8. Er kan ingeschreven worden voor herendubbel, damesdubbel en gemengd dubbel. Vooral van de organiserende vereniging Ommen is er al heel veel belangstelling. Inschrijven kan nog tot 9 september. Zie verder toernooi.nl

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.