mysterieuze aanwinst g voetbalteam

Langs de kant praten mensen opgewonden met elkaar en wijzen naar één man in het veld. ‘Waar komt die vandaan?’ en ‘Wordt dat de nieuwe spits?

Gezien zijn postuur misschien een keeper? Maar we hebben toch een goede keeper?’, waren vragen die niet alleen langs, maar ook in het veld werden gesteld. Verwarring alom. De begeleiders hielden hun lippen op elkaar. Het enige commentaar was: ‘Wij weten ook van niks’. Zelfs de spelers waren verrast toen uit de kleedkamer van de scheidsrechter een man kwam in hetzelfde tenue als zijzelf. Wantrouwend keek hij links en rechts.

Terwijl één van hun, Gerben Koppelman, toch de aanleiding was dat burgemeester Ahne op 19 juli meedeed met de laatste training voor de zomer van het G-team. Via Facebook had hij de stoute schoenen aangetrokken en de burgemeester uitgenodigd om vandaag te kijken. ‘Maar ik had niet verwacht dat u zou meedoen,’ aldus Gerben op de Facebookpagina van de burgemeester.

Na afloop was de burgemeester enthousiast over het initiatief van de Ommense voetbalclubs OZC en OVC’21. ‘Voetbal is een sport voor iedereen en het is nog mooier dat twee clubs uit Ommen gezamenlijk het initiatief hebben genomen om een voetbalteam voor minder-validen op te richten.’ Over een mogelijke transfer deed hij geen uitspraken. Ook niet over zijn mogelijke positie. Maar gezien zijn prestaties in het veld (met een mooie kopbal in eigen doel gescoord) kan het G-team maar één rol voor hem bedenken: arbiter!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.