mooirivier met nieuwe hotelkamers naar 4 sterren

Mooirivier nam deze maand 34 nieuwe hotelkamers in gebruik. Hiermee beschikt het hotel naast zalen met uitzicht over de Vecht nu ook over luxe kamers en suites met een ‘view’. Als bekroning op het harde werk van de afgelopen maanden is Mooirivier nu ook een ster rijker, waardoor het hotel en congresbedrijf door de Nederlandse Hotel Classificatie (NHC) geclassificeerd is als viersterrenhotel.

Inspirerende kamers

Met de voltooiing van de nieuwe kamers beschikt het hotel nu over 101 hotelkamers en is daarmee een van de grotere hotels in de regio Zwolle. De nieuwe hotelkamers sluiten goed aan bij de beleving en sfeer die de rest van het hotel uitstraalt, en zijn zodanig ontworpen dat ze refereren aan de locatie en de omgeving. Het interieur bestaat uit stijlvol en speciaal voor Mooirivier ontworpen meubilair dat bij voorkeur gemaakt is van materialen uit de directe omgeving. Zoals verduurzaamd hout uit Dalfsen en riet uit het nabijgelegen Wanneperveen.

Positief gestemd

Directeur en eigenaar Francis Hoekendijk is tevreden met het resultaat. “Niet alleen zakelijke gasten, maar ook leisure gasten die in hun vrije tijd graag mogen fietsen en wandelen, waarderen deze nieuwe kamers. De hotelaccommodatie en het serviceniveau zijn nu nog meer op elkaar afgestemd en sluiten aan bij de verwachtingen van onze gasten. De eerste helft van het jaar liet ondanks alle negatieve berichten over de recessie, een mooie groei zien ten opzichte van het vorige jaar. Wij kijken dan ook positief naar de tweede helft van 2012.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.