montmartre rond het kerkplein

Het Kerkplein in Ommen zal zondagmiddag 19 augustus van 13.00 tot 17.00 uur weer bezet worden door een aantal kunstenaars. Ze zullen actief aan het werk zijn, en bezoekers vertellen over hun werk. Er zullen ongeveer twintig schilders, keramisten, beeldhouwers, houtbewerkers en sieradenmakers aanwezig zijn.

Behalve mensen uit Ommen en omgeving zullen ook nieuwe gezichten met nieuw werk te zien zijn, uit onder andere Almelo, Zwolle en Harderwijk. Ook zal op de markt de routebeschrijving van de panelenroute verkrijgbaar zijn. Dit is een buitenexpositie van 21 levensgrote schilderijen op de muren van het centrum van Ommen. Doordeweeks is de route verkrijgbaar bij de VVV.

Kunstenaars die zich nog willen aanmelden voor Montmartre, kunnen contact opnemen met Hester Jans-Molenberg via 0529-450661, 06-48646189 of bag.jans@kpnmail.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.