monstertrucks bij sukerbietenfeest

Vrijdag staat het meest spectaculaire onderdeel op het programma van het feest in Lemelerveld. Voor de tweede keer komen namelijk de monstertrucks op bezoek.

De show gaat om 19.15 uur aan de Kerkstraat meteen van start met een up-tempo programma vol actie met haarfijn slipwerk en burn outs. Sprongen door ringen van vuur en uiteraard mogen de koprollen en kegstunts niet ontbreken. Artistiek zeer hoogstaand is het stuntwerk met de wagen op twee wielen in alle mogelijke formaties en dames… die mogen mee op twee wielen. Als slot van de show is er de allesvernietigende actie van de monstertrucks. Deze 5000 kg zware monsters laten geen spaan heel van de autowrakken. MX Action Group is hofleverancier van stunts in flims voor nagenoeg alle mediabedrijven in de Benelux.

Tijdens de demonstratie van de monstertrucks wordt er een recordpoging gedaan om in het Guinness Book of Records te komen. Jeffrey is 9 jaar jong en doet een poging om met een auto 500 meter of twee wielen te rijden. De toegang voor dit mega-evenement is gratis!

Op donderdag heeft de plaatselijke jeugd zich prima vermaakt tijdens de kindermorgen. Onder het thema ‘Dierenmanieren’ werden verschillende spelletjes gedaan, gedanst en geknutseld. De iets oudere ging voor het eerst de competitie aan tijdens het pokertoernooi. De nog oudere ‘jeugd’ ging ontspannen aan de slag met kruisjassen en jeu de boule. Martin Dams en Stef Ekkel verzorgden een optreden voor mensen met een beperking tijdens het Lenferink Droomfeest.

Tijdens het border collie event demonstratie kregen de bezoekers een kijkje in de Britse sport over het hoeden door een hond van een schaapskudde. De plaatselijke brandweer warmde zich met een 112-demo op voor de badeendenrace van vanavond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.