met duo friends de zomer uit

Jorrit Woudt op het orgel, en Duo Friends, Gerlinda van den Berg op de panfluit en de vleugel en Corrie Wielink op de viool, geven op 1 september om 20.00 uur een concert in de Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 te Lemelerveld.

Het thema is ‘Met Duo Friends de zomer uit’. Onder andere de volgende stukken worden gespeeld:

The Rose van A. McBroom, Israelisch Volkslied, trad, Shir Lashalom van M. Zonnenberg, Le basque van M. Marais, Air van J.S. Bach, Halleluja van L. Cohen, Battle hymn of the republic van W. Steffe, Roemeense suite: diona – ardeleana – hategana, trad., In His love van M. Patterson en Conquest of paradise van E. Vangelis.

Ook wordt er een stuk op de vleugel quatre-mains gespeeld en als orgelsolo Final (uit Sonate I in d-moll) van A. Guilmant.

Het is gewenst vooraf te reserveren voor het concert. Dit kan via 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks). De entree bedraagt 14 euro per persoon, inclusief koffie of thee met een koek en een hapje en drankje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen het concert gratis bijwonen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.