Home / archiefcentraal / masterclass atelier witharen met eric schutte

masterclass atelier witharen met eric schutte

Atelier Witharen houdt op 15 september een masterclass in samenwerking met Eric Schutte. Hij exposeert deze zomer in de nieuwe galerie De Schaapskooi. De masterclass bestaat uit een wandeling langs het wandelknooppuntennetwerk, gecombineerd met een workshop schilderen.

Dit arrangement is geschikt voor jong en oud en start om 13.00 uur bij Atelier Witharen met een wandeling, waarbij op verschillende plekken koeien te zien zijn. Bij terugkomst op het erf van Atelier Witharen is er koffie of thee in de Keramiek- en Beeldentuin. Vervolgens kan de opgedane inspiratie omgezet worden in een korte workshop koeien schilderen, onder leiding van beeldend kunstenaar Eric Schutte.

Afsluiting van de middag volgt met een korte nabespreking. De kosten bedragen 25 euro per persoon. Voor informatie en opgave: 0523-676272; www.atelierwitharen.nl

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.