Home / archiefcentraal / marienberg hoopt veule wille te hebben

marienberg hoopt veule wille te hebben

Alle voetbalcliché’s kun je erop loslaten. Het is elf tegen elf, de bal is rond en je bent zo goed als je laatste wedstrijd. Wat verwacht Voetbalvereniging Mariënberg van hun vlaggenschip? “De vereniging heeft na enkele mooie seizoenen, waar het reikte tot de eerste klasse van het zaterdag amateur-voetbal, de laatste jaren een pas op de plaats moeten maken”, aldus secretaris Alfred Dorgelo.

“Maar de technische commissie van de roodzwarten is erin geslaagd om een jonge en ambitieuze trainer aan te stellen die hopelijk nieuw elan weet terug te brengen, en verzorgd voetbal, wat herinnert aan die mooie jaren die momenteel ver achter ons liggen.”

De 30-jarige Mark Wagt heeft de teugels flink aangetrokken; duidelijke afspraken en heldere communicatie moeten de basis vormen waarop het ‘Nieuwe Mainbarg’ gebouwd dient te worden.

“Alles valt en staat met het materiaal wat een trainer tot zijn beschikking heeft. Maar ook een gezonde dosis mentaliteit en gaan tot het gaatje zal dit seizoen magische sleutelwoorden zijn.

Kampioen? Een Periode-titel? Het linkerrijtje… Wie het weet mag het zeggen. De club en supporters hopen erop dat zij ook dit seizoen wederom ‘veule wille’ hebben.”

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.