Home / archiefcentraal / man aangehouden voor verzet

man aangehouden voor verzet

Op een camping in de gemeente Hardenberg is in de nacht van zaterdag 18 augustus op zondag 19 augustus een 41- jarige man uit Zwaag aangehouden. De agenten kwamen af op een melding van een conflict in de relationele sfeer.

Toen de agenten ter plaatse de man om tekst en uitleg kwamen vragen, verzette hij zich en probeerde een kopstoot uit te delen aan een van de politieagenten. De man is vervolgens aangehouden en ingesloten op het bureau waarna proces-verbaal is opgemaakt. De man verkeerde onder invloed van alcohol en had drugs gebruikt.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.