Home / archiefcentraal / lodders vvd meer ruimte met minder regels

lodders vvd meer ruimte met minder regels

VVD Tweede Kamerlid en kandidaat Helma Lodders van de VVD zegt pal te staan voor de ondernemers in de agrarische sector. “Ondernemers die in staat zijn de mouwen op te stropen, topprestaties te leveren, die zorgen voor banen,” aldus Lodders. “Ondernemers die laten zien waar een klein land groot in kan zijn: Nederland, de tweede Agro-exporteur in de wereld. Die moet je niet dwarszitten met bureaucratische rompslomp, lange en vaak kostbare procedures, met overbodige en knellende regels.”

De verkiezingscampagne van Helma Lodders, gericht op de agrarische sector start maandag 13 augustus. Zij zal tijdens de agrarische campagne veel werkbezoeken binnen de sector afleggen. “De agrarische sector is een belangrijke sector die Nederland kan helpen om sterker uit de crisis te komen. De sector zorgt bovendien voor 10% van onze banen. Met mijn agrarische achtergrond weet ik dat ondernemers te maken hebben met veel onnodige en knellende regels. Ik wil mij inzetten voor minder regels en meer flexibiliteit”.

Lodders wil meer ruimte en minder regels. “Wij willen dat agrariërs echt de ruimte krijgen om te ondernemen”. De VVD zegt daarnaast de rol van de overheid te willen verkleinen. “De overheid stelt doelen. De invulling ervan wordt overgelaten aan de sector zelf. Wij zetten in op vertrouwen in plaats van wantrouwen”.

Met de slogan “De VVD vat de koe bij de horens – Welke regel wilt u afschaffen” gaat Lodders “de boer” op.

De VVD vindt het van groot belang dat Nederlandse agrariërs op een eerlijke en gezonde manier op de markt kunnen concurreren. Helma Lodders: “Ik wil ondernemers graag het ondernemerschap teruggeven.”

Lees ook

Inloopspreekuur D66

OMMEN – Op maandag 25 oktober houdt D66 Ommen weer een inloopspreekuur in de Carrousel, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.