Home / archiefcentraal / leukste dorp verkiezing naar dalfsen

leukste dorp verkiezing naar dalfsen

RTV Oost is vrijdag op bezoek in Dalfsen. In het kader van de verkiezing ‘Het Leukste Dorp van Overijssel 2012’, staat Dalfsen die dag centraal. De verslaggevers van RTV Oost bezoeken opmerkelijke mensen, plaatsen en activiteiten.

De onderwerpen worden grotendeels aangedragen door de inwoners, die zo de kans krijgen om hun beste beentje voor te zetten bij de verkiezing. De reportages zijn om 17.20 uur te zien in een liveprogramma van TV Oost, dat wordt herhaald om 18.20, 20.20 en 23.20 uur en de volgende dag om 11.00, 12.00 en 13.00 uur. Inwoners mogen daarbij aanwezig zijn.

De inschrijving voor het Leukste Dorp van Overijssel 2012 is inmiddels gesloten. Via de website www.leukstedorpvanoverijssel.nl kan iedereen een stem uitbrengen op zijn of haar favoriet. De provincie stelt een bedrag van 5000 euro beschikbaar voor het winnende dorp. Op 28 september is de finale live te zien bij TV Oost.

www.leukstedorpvanoverijssel.nl

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.