lelieshow verrast opnieuw

De lelieshow Lemelerveld b(l)oeit die voor de derde keer georganiseerd is, is weer smullen voor de ware liefhebber. Een divers assortiment aan lelies is nog tot zondag te bewonderen in zaal Reimink aan het Kroonplein, in Lemelerveld. Menig bezoeker was verwonderd over de enorme diversiteit aan kleuren en soorten.

Het speciale arrangement, ontworpen door de toparrangeurs Jan Aartsen en Willy Haas, vormt het perfecte decor voor de lelies. Het idee was anders dan afgelopen jaar, zodat de lelieshow dit jaar voor bezoekers van afgelopen jaren ook verfrissend is. Nieuw dit jaar is het een labyrint, waarbij een groot aantal kijkkasten is gemaakt, met elk een apart ontwerp.

Het geheel bij elkaar: arrangement, decor, de lelies en de belichting maken het tot een bijzondere show De lelieshow is onderdeel van de feestweek in Lemelerveld en duurt tot aanstaande zondag. Kijk voor verdere informatie op www.lemelerveldbloeit.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.